یکشنبه 20 مهر 1404
«سرمایه‌گذاری برای تولید»
آخرین بروزرسانی: 1404/07/18 00:51
  • 1404/07/15 - 12:38
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
فرمانداردشتی؛

کیفیت و کمیت نان در دشتی باید با جدیت پیگیری شود

فرماندار دشتی گفت: کیفیت و کمیت نان در شهرستان باید با جدیت پیگیری شود

رضا مقاتلی صبح امروز به‌صورت سرزده از تعدادی از نانوایی‌های شهر خورموج بازدید کرد و بر ضرورت رعایت ساعات پخت، ارتقای کیفیت نان و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایان تأکید نمود.

مقاتلی اظهار داشت: نان به‌عنوان قوت اصلی مردم، باید با بهترین کیفیت و در زمان‌بندی مشخص در اختیار شهروندان قرار گیرد و هرگونه بی‌نظمی در ساعات پخت یا کاهش کیفیت نان قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه رضایتمندی مردم از کیفیت نان یکی از شاخص‌های مهم در ارزیابی عملکرد نانوایی‌هاست افزود: رعایت دقیق وزن چانه، نحوه پخت، بهداشت محیط کار و برخورد مناسب با مشتری از مواردی است که باید به‌طور جدی توسط متولیان امر کنترل و پایش شود.

مقاتلی با تأکید بر اینکه نظارت مستمر بر نانوایی‌ها از وظایف اصلی دستگاه‌های نظارتی و اتحادیه مربوطه است گفت: انتظار داریم بازرسی‌ها به‌صورت روزانه و مستمر انجام شود تا هرگونه تخلف احتمالی در کوتاه‌ترین زمان اصلاح گردد.

فرماندار دشتی ادامه داد: اقدامات خوبی در زمینه هوشمندسازی و ساماندهی سهمیه آرد نانوایی‌ها انجام گرفته که باید با دقت بیشتری پیگیری شود تا ضمن جلوگیری از تخلفات، نان باکیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بازرسی‌های میدانی فرمانداری از واحدهای نانوایی ادامه خواهد داشت و با نانوایی‌هایی که در زمینه کیفیت پخت یا رعایت ضوابط بهداشتی قصور داشته باشند، طبق قانون برخورد خواهد شد.

  • گروه خبری : فرماندار
  • کد خبر : 44482
کلمات کلیدی
قاسم بازیاری
خبرنگار

قاسم بازیاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب